Miksi yhdistäminen edellyttää, että sijaintipalvelut ovat käytössä?

Tämä kuulostaa ehkä oudolta, mutta emme halua saada tietoja, joita meidän ei ole lupa saada.

Tietosuojavastaavamme selvitti tätä asiaa, ja syy on seuraava:
Google on päättänyt sallia Bluetooth LE -laitteiden etsinnän ja yhdistämisen VAIN, jos sijainnin käyttölupa on annettu. Syynä tähän on se, että Bluetooth-laitteita etsittäessä ja yhdistettäessä saatetaan näyttää BLE-beaconeja ja siten antaa käyttäjän sijaintitiedot laitetta etsivälle sovellukselle.
(tietoa tästä on osoitteessa https://developer.android.com/guide/topics/connectivity/bluetooth-le )

Kun vaaditaan tämän luvan kysymistä, Android-matkapuhelimen käyttäjä tunnistaa, että hänen sijaintietojaan saatetaan käyttää. Siten jokaisen sovelluksen (kuten mySugr:n), joka haluaa muodostaa yhteyden Bluetooth LE -laitteeseen (esim. verensokerimittariin), on saatava sijainnin käyttölupa, koska se on yksi vaadituista luvista.

Läpinäkyvyyden vuoksi ja täyttääksemme tekniset vaatimukset meidän on pyydettävä sinulta tätä lupaa. Vaikka onkin erittäin epätodennäköistä, että saisimme minkäänlaisia sijaintitietoja, meidän on pyydettävä tämä lupa, jotta yhdistäminen on mahdollista. Kun yhdistäminen on suoritettu, voit ottaa sijaintipalvelut pois käytöstä.