Support

Kas nutiks, kai baigsis mano „Pro“ versijos galiojimo laikas?

 

Tai paprasta. Tapsite „mySugr Basic“ naudotoju.

 

Tai reiškia, kad vis dar galėsite naudoti visas „mySugr Basic“ funkcijas. Jeigu norėsite vėl pereiti į „Pro“ versiją, galite panaudoti kuponą (jeigu tokį turite) arba naujovinti į „mySugr Pro“, įsigydami per programėlę.

.