Hoe verwijder ik mijn account? (RocheOne)

Let op: De inhoud in deze rubriek is alleen van belang voor Chili, Nederland, Verenigd Koninkrijk, Spanje, België, Duitsland, Zwitserland en Peru.

Om je account binnen de mySugr App te verwijderen, volg je de onderstaande stappen:

1. Open de mySugr App op je smartphone.
  2. Selecteer Meer.
  3. Selecteer Account en instellingen.
  4. Selecteer Account beheren.
  5. Navigeer naar beneden naar “Privacy en juridisch” en selecteer Privacy beheren.
  6. Scroll naar beneden en selecteer App-specifieke toestemmingen beheren.
  7. Klik op Account verwijderen onderaan op de pagina.
  8. Bevestig door op Toch verwijderen te klikken.
  9. Klik op Verwijderen.

Opmerking: Het verwijderen van je account is definitief. Zorgverleners waarmee je via dit account verbonden bent, verliezen ook de toegang tot je gegevens.