Kan ik een VPN-verbinding gebruiken met mySugr?

Wat irritant! Je probeert een account aan te maken, in te loggen op je bestaande mySugr-account of een rapport aan te maken, maar de app laat dat gewoon niet toe! Als je een VPN-verbinding gebruikt, moet je deze mogelijk uitschakelen voordat je bepaalde functies van de mySugr App kunt gebruiken.

Er zijn een aantal VPN-adressen met een hoog hacking-risico, zodat blokkering ervan nodig is. Dit betekent dat je mogelijk geen gebruik kunt maken van je VPN-verbinding met de mySugr App. Als je toch een VPN-verbinding moet gebruiken, overweeg dan om een VPN te gebruiken die specifieke IP-adressen toestaat. Dit zou kunnen werken, hoewel dat niet zeker is.

Als je nog steeds problemen ondervindt nadat je de VPN-verbinding hebt uitgeschakeld, of als je geen VPN gebruikt, neem dan contact met ons op door hieronder “Stuur ons al je vragen” te selecteren of door ons te schrijven via support@mysugr.com. Wij helpen je graag!