Hoe draag ik data over van mijn Accu-Chek Guide in mijn mySugr logboek?

(only supported in Austria and Germany right now)

Fluitje van een cent!

• iOS: Staat je iPhone’s Bluetooth op? Zoniet, gelieve Bluetooth op te zetten.
  • Open het mySugr logboek en “erkende apparaten” in het zijmenu.
  • Selecteer en activeer Accu-Chek Guide.
  • Android: Bluetooth zal automatisch worden geactiveerd op je smartphone.
  • Zet je Accu-Chek Guide Messgerät op.
  • Ga naar instellingen in de meter,
  • Selecteer “draadloos”, dan “koppelen”, dan “koppel apparaat”. Volg de instructies om een nieuwe draadloze connectie te creëren.
  • Wacht op een melding om te koppelen op je smartphone (popup bericht of melding centrum).
  • Breng de code van je meter in op je smartphone om het koppelen te bevestigen.
  • Koppelen en activeren zijn gelukt - jouw meter is nu verbonden met de logboek app!

Je kan terug naar het logboek beginscherm via het zijmenu.

Om waarden over te dragen van je meter in het logboek, tik je op "mijn data", dan op "data overdracht" en tenslotte op "draadloos".

erkende apparaten:

(Android Version 5.0.+)

(iOS Version 10.3.+)