FAQ data invoer

Hoe draag ik gegevens van mijn Accu-Chek® Guide-meter over naar mySugr?

Simpel!

Eerste stappen:

iOS:

• Staat Bluetooth van je iPhone aan? Schakel Bluetooth in als dat niet het geval is.
  • Open de mySugr App en kies “Verbindingen” in het zijmenu.
  • Selecteer de Accu-Chek Guide-meter en activeer deze.

Android:

• Schakel eerst de locatieservice in voor de mySugr App tijdens het koppelingsproces. Je kunt deze weer uitschakelen als je klaar bent. Instellingen > Apps > mySugr > Locatieservice. Controleer of deze is ingeschakeld.
  • Open de mySugr App en kies “Verbindingen” in het zijmenu.
  • Bluetooth wordt automatisch geactiveerd op je smartphone als deze nu niet actief is.

Verdere stappen:

• Zet je meter aan.
  • Ga naar “Instellingen” op de meter.
  • Selecteer “Draadloos”, dan “Koppelen”, vervolgens “App. koppelen” en volg de instructies op het scherm om een nieuwe draadloze verbinding tot stand te brengen.
  • Let op een koppelingsmelding op je smartphone (pop-upbericht of meldingscentrum).
  • Voer de code van je meter in op je smartphone om de koppeling te bevestigen.
  • Het koppelen en activeren is gelukt – je meter is nu verbonden met de mySugr App!

Je kunt via het zijmenu terugkeren naar het startscherm van mySugr.

Om metingen van je meter over te dragen naar het logboek, druk je op “Mijn gegevens”, vervolgens op “Gegevensoverdracht” en tenslotte op “Draadloos”.

erkende apparaten:

(Android Version 9.0.+)

(iOS Version 16.2+)