Hoe vind je de functie Uitdagingen

Weet je wat leuk is? Een uitdaging spelen om jezelf te helpen op het goede spoor te blijven! 🎉

Je kunt de uitdagingen vinden door op “Meer“ te tikken en dan “Uitdagingen“ te selecteren in de menulijst.

challenge english.png

Selecteer vervolgens een beschikbare uitdaging die je leuk lijkt. Je zou bijvoorbeeld de uitdaging Rookie kunnen kiezen, omdat deze gemakkelijk en vlot is, en je er de mySugr App mee leert kennen!

Zodra je een uitdaging hebt geselecteerd die je wilt starten, tik je erop en tik je vervolgens op de grote groene knop met de tekst “Laten we beginnen“. Als je een aantal uitdagingen hebt uitgevoerd, krijg je mogelijk ook toegang tot extra uitdagingen voor nog meer plezier!

Welke uitdaging kies je als eerste?