Hoe kun je het mySugr-account migreren naar een Accu-Chek-account (RocheOne)

Let op: De inhoud in deze rubriek is alleen van belang voor Chili, Nederland, Verenigd Koninkrijk, Spanje, België, Duitsland, Zwitserland en Peru.

Heb je problemen met inloggen bij je nieuwe Roche-aanmelding? Geen zorgen, wij helpen je dit op te lossen! 🙂

Ten eerste: Als je een VPN hebt ingeschakeld, schakel deze dan uit. Veel VPN-sites worden geblokkeerd vanwege malware, en ons systeem laat het proces niet doorgaan als een VPN is ingeschakeld.

Wanneer je op het inlogscherm bent, kijk dan onderaan op het scherm. Daar hoort een groene link te staan met de titel “Aanmelden met mySugr-identificatie”.

Screenshot 2024-02-21 162403.png

Als je op deze link klikt, kun je inloggen met je normale identificatiegegevens van mySugr.

Als je nog ingelogd bent met je mySugr-aanmeldgegevens, log dan niet uit.

Vanaf hier kun je doorgaan en de Roche-accountaanmelding instellen. Om dit te doen, tik je gewoon op de banner in de app onder de grafiek, waar “Account bijwerken” staat.

Screenshot 2024-02-21 162414.png

Klik nu op “Aan de slag” om het proces te starten. Je wordt begeleid tijdens het proces van het bijwerken van je account naar de inlogfunctie van het Roche-account.

Screenshot 2024-02-21 162423.png

Nadat je account is bijgewerkt, hoef je alleen als laatste stap opnieuw in te loggen en wordt je weer naar je logboek geleid.

Als je nog vragen hebt of problemen hebt met inloggen, neem dan contact met ons op via support@mysugr.com