Hoe kun je de geboortedatum instellen of wijzigen

Vervelend dat je problemen hebt bij het instellen van je geboortedatum! We willen natuurlijk niet dat je zoveel maanden terug moet scrollen. 😊️ Er is echter goed nieuws voor je – het is misschien eenvoudiger dan je denkt!

iOS:

In de linkerbovenhoek zie je de maand en het jaar. Als je daarop tikt, kun je direct de maand en het jaar kiezen. Zo eenvoudig kan het zijn!

ANDROID:

In de linkerbovenhoek zie je het jaar. Als je op het jaar tikt, kun je het jaar direct kiezen. Dan hoef je alleen maar door de maanden van dat jaar te scrollen – heel gemakkelijk!

Als je nog steeds problemen hebt bij het kiezen van de geboortedatum voor je account, neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder!