Ik ontvang fouten bij het migreren van de mySugr-account naar de Accu-Chek-account (RocheOne)

Let op: De inhoud in deze rubriek is alleen van belang voor Chili, Nederland, Verenigd Koninkrijk, Spanje, België, Duitsland, Zwitserland en Peru.

Fout 409 en Fout 401

De fout (409) treedt op wanneer er al een Accu-Chek-account is aangemaakt met het bedoelde e-mailadres, wat kan gebeuren tijdens dit migratieproces.

In plaats van “Account aanmaken” te selecteren, selecteer je dan “Inloggen” en log je in met het e-mailadres en wachtwoord dat eerder is aangemaakt. Als je het wachtwoord dat is aangemaakt niet meer weet, gebruik je de optie “Wachtwoord vergeten” op de inlogpagina.

Als je het wachtwoord opnieuw moet instellen, zorg er dan voor dat je een ander wachtwoord gebruikt dan misschien eerder is gebruikt, om te voorkomen dat je nog een fout ontvangt, namelijk Fout (401).

Wit scherm wanneer je probeert te migreren

Een truc die voor sommige van onze gebruikers werkt wanneer ze een wit scherm zien bij het migreren van hun account, is het uitschakelen van de pop-upblokkering in de webbrowser van je apparaat. Hier zijn links voor Safari op Apple-apparaten en voor Google Chrome op Android-apparaten:

Apple / iPhone / iPad

Android / Google Chrome

Mogelijk moet je het proces opnieuw starten door de app geforceerd te sluiten en opnieuw te openen wanneer de pop-upblokkering is uitgeschakeld.

Er staat dat alleen letters zijn toegestaan, maar mijn naam heeft een koppelstreepje of is correct aangevuld

Als je naam een koppelstreepje bevat en je niet door kunt gaan, is dat een probleem waar we momenteel met onze ontwikkelaars aan werken. Voorlopig kun je het beste je registratie voltooien met je achternaam aan elkaar geschreven zonder koppelstreepje. Er wordt gewerkt aan een update die de juiste opmaak mogelijk maakt.

Zorg er ook voor dat er geen spaties voor of achter je naam staan en dat je de optie voor automatisch aanvullen van je apparaat niet gebruikt, omdat dit er ook voor kan zorgen dat de registratie niet werkt.