Na de overgang naar een Accu-Chek-account kan ik mijn gegevens of mijn PRO (RocheOne) niet zien.

Let op: De onderstaande inhoud is alleen van belang voor Chili, Nederland, Verenigd Koninkrijk, Spanje, België, Duitsland, Zwitserland en Peru.

Waar zijn mijn gegevens?

Soms duurt het een tijdje nadat je opnieuw bent ingelogd bij je account voordat de gegevens terugkeren naar je app. Als je de app al wat langer gebruikt, kan het een paar uur duren (afhankelijk van je internetverbinding) of zelfs langer.

Als het een paar uur geleden is dat je opnieuw hebt ingelogd en de gegevens nog steeds niet zichtbaar zijn, kun je het volgende proberen.

Stel je telefoon in om niet in slaapstand te gaan (Instellingen > Weergave en helderheid > Automatische vergrendeling > Nooit) en open vervolgens de mySugr App en laat deze een paar uur of de hele nacht open staan terwijl de telefoon met een stopcontact is verbonden. Zo kunnen de gegevens op je telefoon en op onze servers volledig op elkaar worden afgestemd.

Controleer ten slotte het e-mailadres waarmee je bent ingelogd. Het is mogelijk dat je een volledig nieuw account hebt aangemaakt dat niet aan je oorspronkelijke mySugr-account is gekoppeld.

Waar is mijn PRO?

Heb je de PRO-toegang geactiveerd door een koppeling uit te voeren tussen je compatibele Accu-Chek-meter en je apparaat? PRO keert terug naar Basic als het niet is gekoppeld en regelmatig importeert. Om PRO actief te houden, moet er elke 30 dagen minimaal 1 waarde in je account worden geïmporteerd.

Als je voor PRO betaalt of als PRO niet wordt geactiveerd na het koppelen en importeren vanaf je meter, controleer dan het account waarbij je bent ingelogd. Het is mogelijk dat je een volledig nieuw account hebt aangemaakt dat niet gekoppeld is aan je oorspronkelijke mySugr-account dat is voorzien van het PRO-abonnement.

Als je nog steeds problemen ondervindt met je gegevens of als je het PRO-abonnement niet ziet, en je de bovenstaande tips hebt uitgeprobeerd, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@mysugr.com en we zullen ons best doen om het voor je op te lossen.