Poging om het wachtwoord van mijn Accu-Chek-account opnieuw in te stellen (RocheOne)

Probeer je om het wachtwoord opnieuw in te stellen, maar lijkt het alsof je in een lus zit? Volg deze stappen om het wachtwoord opnieuw in te stellen en terug te keren naar de mySugr App met je Accu-Chek-account!

1. Als je een VPN hebt ingeschakeld, schakel deze dan uit. Veel VPN-sites worden geblokkeerd vanwege malware, en ons systeem laat het proces niet doorgaan als een VPN is ingeschakeld.

2. Verwijder de mySugr App volledig en installeer deze opnieuw op je apparaat.

mySugr - Google Play Store 🤖

mySugr - App Store 🍏

3. Controleer eerst of een upgrade is uitgevoerd van je mySugr-account naar je Accu-Chek-account: Open de app en kies inloggen met de mySugr-ID-optie. De app geeft het dan aan als de upgrade al is uitgevoerd.
    • Als je door kunt gaan met inloggen bij mySugr, log dan volledig uit van de mySugr App (Meer > Account en instellingen > Uitloggen).

4. Forceer het sluiten en heropenen van de mySugr App.

5. Tik op de knop “Account aanmaken” om een nieuw Accu-Chek-account aan te maken met hetzelfde e-mailadres als dat van het bestaande mySugr-account – volg gewoon de stappen om een nieuw account aan te maken alsof je er nog geen hebt.

6. Forceer opnieuw het sluiten van de mySugr App en start zo nodig de telefoon opnieuw op.

7. Log nu in bij het Accu-Chek-account.