Hoe log ik uit bij mijn account (RocheOne)

Let op: De inhoud in dit gedeelte is alleen van belang voor bepaalde landen waar het aanmeldingsproces voor een Accu-Chek-account is ingevoerd. Neem contact op met mySugr Support als je niet zeker weet of dit geldt voor jouw account.

Om uit te loggen bij je RocheOne-account in de mySugr®-app volg je de volgende stappen:

Wanneer de mySugr-app geopend is:

1. Tik op “Meer” in de navigatiebalk onderaan op je scherm.
  2. Selecteer “Account en instellingen”.
  3. Scrol naar de onderkant van het scherm en selecteer “Uitloggen”.
  4. Bevestig de uitlogoptie door op “Uitloggen” te tikken.
  5. Tip: Als je op meerdere apparaten bent ingelogd, wordt je door uitloggen op één apparaat bij alle sessies en apparaten uitgelogd.

⚠️Log niet uit als je een bericht ontvangt waarin staat dat je niet-gesynchroniseerde gegevens hebt.⚠️

Alle niet-gesynchroniseerde gegevens gaan verloren bij het uitloggen of de-installeren. Zorg ervoor dat alle gegevens zijn gesynchroniseerd voordat je uitlogt. Je kunt je niet-gesynchroniseerde gegevens controleren door op “Meer” te tikken en naar de onderkant van het scherm te scrollen.

Als je gegevens nog steeds niet worden gesynchroniseerd, neem dan contact op met mySugr Support via support@mysugr.com