Hoe deel ik mijn gezondheidsgegevens van mySugr met mijn arts met behulp van een deelcode

Let op: De inhoud in dit gedeelte is alleen van belang voor bepaalde landen waar het aanmeldingsproces voor een Accu-Chek-account geldt. Neem contact op met mySugr Support als je niet zeker weet of dit op jouw account van toepassing is.

Om je gezondheidsgegevens van mySugr® met je arts te delen, moet je eerst je deelcode aanmaken.

Zorg ervoor dat je de software hebt bijgewerkt naar de meest recente versie van de mySugr App. Als je het niet zeker weet, neem dan contact met ons op via mySugr Support op support@mysugr.com, zodat we je kunnen helpen om te vinden welke versie je hebt.

Open mySugr® en selecteer Meer

Selecteer Gegevensdeling. (Als je deze optie niet in je menu ziet, laat het ons dan direct weten)

Scroll naar beneden naar “Deelcode aanmaken” en selecteer Code aanmaken.

Deel de nieuw aangemaakte code met je arts en de verbinding zal worden gemaakt!

Belangrijk: Je zorgverlener moet de code binnen 48 uur na het aanmaken van de code aan je profiel toevoegen. Zorg er dus voor dat je de code deelt als je weet dat de zorgverlener je bericht in deze periode zal zien.