Hoe kan ik mijn data importeren?

Een fluitje van een cent.

Wanneer je voor het eerst glucosewaarden importeert, duidt je in je instellingen de meter aan die je gebruikt en de gehanteerde eenheid (mg/dl of mmol/l), alsook de juiste datum en de tijd (24h of AM/PM) die je meter aangeeft.
Om te importeren moet er zeker voldoende licht zijn en moeten storende reflecties op het scherm van je meter worden vermeden. Indien je meter een eigen licht heeft, moet dit worden uitgezet.

De rest is eenvoudig. Bewaarde glucosewaarden oproepen en de meter onder je iPhone houden. Probeer vooral om je iPhone zo stil mogelijk te houden, zodat de cijfers op het scherm duidelijk herkend en gemarkeerd kunnen worden. Dat betekent dat je best niet importeert tijdens een hypo ;-). Wanneer alle waarden opgenomen zijn, moet je gewoon verder klikken doorheen de bewaarde resultaten, tot alle gewenste metingen overgenomen zijn.