Er staat een uitroepteken naast mijn koolhydraten en ik kan niets invoeren. Wat is er aan de hand?

Het lijkt erop dat je diabetesmonster denkt in termen van koolhydraatequivalenten in plaats van grammen, of in grammen in plaats van koolhydraatequivalenten.

Zie je “Ex.” of “g” meteen na je invoer? Ga dan naar instellingen en controleer je koolhydraatinstellingen (“Gram” of “Equivalenten”).

Ga eerst naar “Meer” in je navigatiebalk rechtsonder op je scherm. Tik vervolgens op “Account en instellingen”.

Android:
Selecteer het tabblad “Therapie” midden bovenaan op je scherm, scroll naar beneden en tik op “Koolhydraateenheid”.

iOS:
Selecteer “Voedsel” in de lijst met opties. Tik vervolgens op “Koolhydraateenheid”.

Daarna kun je selecteren welke eenheden je wilt gebruiken voor het tellen van koolhydraten en kun je naar wens doorgaan met het invoeren van logboekgegevens!