Hoe kan ik mijn Emailadres, mijn naam en die van mijn monster of mijn geboortedatum veranderen?

Simpel!

Tik op het zijmenu (of op “Meer” onderaan als je iOS gebruikt) en ga naar “Profiel en instellingen”. Tik op het gedeelte voor je huidige naam of voor je geboortedatum en wijzig indien nodig.

Het wijzigen van je e-mailadres is op dit moment echter een beetje lastig, omdat de GDPR vereist dat we controleren dat jij het bent die het e-mailadres wijzigt (het zijn tenslotte je eigen gegevens). Als je het e-mailadres wilt veranderen stuur dan een bericht naar ons ondersteuningsteam en we zullen je daarbij helpen!

support@mysugr.com