Hoe kan ik mijn Emailadres, mijn naam en die van mijn monster of mijn geboortedatum veranderen?

mySugr-account

Als je account via mySugr loopt en nog niet naar een Accu-Chek-account is gemigreerd, is dat heel eenvoudig!

Tik op “Meer” onderaan op je scherm en zoek naar “Account en instellingen”.

iOS:
De naam van je monster verschijnt op het scherm “Account en instellingen”. Als je jouw naam of geboortedatum wilt wijzigen, tik dan op het gedeelte voor je huidige naam boven “Mijn abonnement”. Vervolgens kun je jouw voor- of achternaam of je geboortedatum wijzigen.

Android:
Het tabblad “Account” biedt je de mogelijkheid om de naam van je monster, je voornaam, achternaam en geboortedatum te wijzigen.

Het wijzigen van je e-mailadres is nu echter een beetje lastig, omdat de GDPR ons verplicht om te controleren dat jij het bent die het e-mailadres wilt wijzigen (het zijn tenslotte je eigen gegevens!). Als je het e-mailadres wilt veranderen stuur dan een bericht naar ons ondersteuningsteam, zodat we je daarbij kunnen helpen!

support@mysugr.com

Accu-Chek-account (RocheOne)

Let op: De onderstaande inhoud is alleen van belang voor Chili, Nederland, Verenigd Koninkrijk, Spanje, België, Duitsland, Zwitserland en Peru.

Als je al naar je Accu-Chek-account bent gemigreerd, neem dan contact op met de Accu-Chek-klantenservice als je jouw e-mailadres, naam of geboortedatum wilt wijzigen.

Als je hulp nodig hebt bij het vinden van de juiste contactgegevens voor jouw regio, kun je contact met ons opnemen via support@mysugr.com. We sturen je dan graag de juiste contactgegevens.