Waar moet ik aan denken voor ik de iBGStar gebruik?

Gewoon synchroniseren, dan testen. Simpel!

Wanneer je de spiksplinternieuwe iBGStar uitgepakt hebt, is het van belang dat tijd en datum van de meter in sync zijn met de instellingen op je iPhone. Dan pas kan je een eerste test uitvoeren. Geen nood, dit is makkelijk. Open ofwel de logboek app ofwel de Sanofi app en het is gepiept. Tijd en datum komen overeen.

Vanaf nu zal je je waarden kunnen synchroniseren en live metingen kunnen uitvoeren zonder enig probleem.

P.S. Vergeet niet te synchroniseren telkens je naar een andere tijdzone reist (vóór je test natuurlijk).