Kan ik het logboek, de Academy of de Analyses gebruiken op mijn smartphone?

Gedeeltelijk. Het hangt ervan af. Maar dit is niet waarvoor het ontworpen is ...

De minimum resolutie (screen size) is 1280 (w) x 800 (h) pixels. Als je een hele grote smartphone hebt, kan het wel eens lukken (iPhone 6 Plus, Galaxy Note, etc).

Op de meeste grote tablets zou het ook moeten functioneren. Maar weet dat ze nog steeds het best werken met een browser op je laptop en/of je desktop. Open maar gauw je browser en geef je monster ervan langs.