Hoe kom ik aan het logboek?

Je kan het logboek vinden in de Apple App Store of Google Play Store.

Zoek in één van beiden naar "mySugr" of gebruik volgende links:
mySugr Logbook voor iOS: Apple App Store (voorwaarde is iOS 9)
mySugr Logbook voor Android:Google Play Store (voorwaarde Android OS 4.1.)

Momenteel kan je mySugr logboek in veel Europese landen krijgen (bvb België, Nederland, Duitsland, Oostenrijk, UK, Zweden, Frankrijk, …) in de VS en in sommige Afrikaanse landen.