Hoe verander ik mijn paswoord?

Dat is zo gebeurd!

Ga naar "profiel" via het zijmenu. Daar zie je "paswoord veranderen".

Vul je oud paswoord in. Nu heb je ook de mogelijkheid om een nieuw paswoord in te geven, dat zal worden bevestigd.

In geval je je oud paswoord vergeten bent, log je terug uit. Dan registreer je je opnieuw met jouw mySugr ID en wanneer men naar je paswoord vraagt, kan je kiezen voor "paswoord vergeten?". Als je daarop klikt, ontvang je onmiddellijk een E-mail met verdere instructies en een nieuw paswoord.