Hoe verander ik mijn wachtwoord?

Er zijn maar een paar stappen voor nodig.

Ben je nu ingelogd op de app? Tik op “Meer” onderaan op je scherm en ga naar “Account en instellingen”. Onderaan op het scherm vind je “Wachtwoord wijzigen”.

Op het volgende scherm vul je het oude wachtwoord in, gevolgd door je nieuwe wachtwoord. Er wordt twee keer aan je gevraagd om het nieuwe wachtwoord in te voeren, om verschillen in lay-out of spelling te voorkomen. Als je klaar bent, tik dan op “Opslaan”. Je krijgt vervolgens een bevestiging dat je wachtwoord is bijgewerkt in de app.

Bent je het oude wachtwoord vergeten, log dan gewoon uit. Voer vervolgens je mySugr-ID in en klik op “WACHTWOORD VERGETEN?” wanneer om je wachtwoord wordt gevraagd. Sneller dan je diabetesmonster kan piepen, ontvang je dan een e-mail met verdere instructies en een nieuw wachtwoord. Maar wacht niet te lang, want de codelink om het wachtwoord te resetten is maar 30 minuten geldig!