Kan ik het logboek ook offline gebruiken?

Ja hoor! Het logboek is erg pienter en zal al jouw gegevens bewaren op je apparaat. Van zodra je opnieuw op internet kan, zal je toestel met de server synchroniseren en alles optimaliseren. Uitdagingen werken niet offline. Wat betekent dat je geen nieuwe kan opstarten en geen vooruitgang kan maken tot je terug op internet kan.

Let wel: Niet afmelden (zijmenu, "profiel", "afmelden") terwijl je offline bent, want dan verlies je alle niet-gesynchroniseerde gegevens.