Wat is Apple Health en wat zijn de voordelen?

Met Apple Health app (voor iOS8) kan je alle medische en fitness data verzamelen op één plaats. Wat haal jij eruit? Dat betekent dat je data kunt synchroniseren van het logboek met de Health app en omgekeerd. Knap, hé?! Jij staat uiteraard aan het roer, dus jij beslist of je data wilt delen en welke.

Ga naar instellingen in het logboek en beslis of je Health al dan niet wilt gebruiken.

Let wel! Je kan enkel nieuwe data synchroniseren (nadat je toelating in instellingen hebt gegeven). Alle eerder verzamelde gegevens kunnen niet worden opgenomen in Health.

LET WEL: We hebben onlangs ongewone activiteit ontdekt met data afkomstig van externe apps die communiceren met Apple Health. Daarom hebben we de automatische toelating om data te syncen via Apple Health tijdelijk uitgeschakeld.

Geen reden tot paniek! Elk geval wordt grondig onderzocht en we aanvaarden enkel de apps die we kunnen goedkeuren. Voor alle andere apps zoeken we een oplossing.

Dus als je problemen hebt om je data van een derde app te syncen met mySugr logboek via Apple Health, willen we dat graag weten.

Gelieve een bericht te sturen naar support@mysugr.com. Laat ons weten welke app je gebruikt en wij zullen contact opnemen over het onderzoek.