Support

Wat gebeurt er wanneer ik Companion Pro reeds gekocht had voor de komst van mySugr Pro?

We weten dat de verandering verwarrend kan zijn, maar dit was voor ons een logische aanpassing. Vertrouw ons maar :-) Als je Companion Pro al had aangeschaft, heb je betaald voor de volledige app. Dus uiteraard kan je alles verder gebruiken, zonder een cent meer te moeten betalen.

Het is wel zo dat toekomstige updates ook nieuwe mogelijkheden zullen inhouden, waarvan je niet altijd alles zal kunnen gebruiken, omdat het meer diensten zijn dan gewoon 'functies'. Maar al de rest is reeds betaald en helemaal van jou!

Zo simpel is dat.

.