Hoe kan ik tabletten loggen (inclusief dosering)?

Zo gepiept!

Ga in het zijmenu naar "instellingen", vervolgens naar "tabletten".
Nu kan je nieuwe tabletten toevoegen. Voeg de naam EN de dosering toe van de tablet (vb Metformin 500mg). Klik op "tablet toevoegen" voor meerdere tabletten. Wanneer je klaar bent, klik dan het groene vinkje aan in de rechter bovenhoek om je lijst te bewaren.

Nu kan je in je tablettenlijst selecteren wanneer je een nieuwe data invoer logt.