Ik krijg een error bericht bij het inloggen. Wat kan ik doen?

Een aantal opties.

Zou het kunnen dat je problemen hebt met je internet connectie? Zorg ervoor dat je goede aansluiting hebt, start vervolgens de mySugr app opnieuw op en probeer het nog eens.

Een andere mogelijkheid is om hetzelfde Emailadres te gebruiken voor het mySugr logboek en mySugr Junior. Voor het aanmelden heeft men verschillende Emailadressen nodig.

Indien je Gmail gebruikt, kan je een speciale truc proberen. Tik een plusteken en een aantal tekenreeksen (vb "+junior") vóór het apestaartje in je Emailadres (vb monster+junior@gmail.com). Dit zal ervoor zorgen dat mySugr de Email behandelt als nieuw. Maar voor Gmail blijft dit hetzelfde. Bovendien worden er meldingen van mySugr junior naar je Emailadres gestuurd. Als dit geen luxe is!

Heb je al een mySugr junior account, maar kan je niet inloggen? Stuur dan een bericht met het Emailadres dat je voor junior gebruikt en een korte uitleg (met name welke error je krijgt) naar support@mysugr.com - wij zullen het voor je uitzoeken.