Hoe draag ik glucosewaarden van de Beurer GL50 evo meter naar het mySugr logboek over?

Makkelijk! (Enkel beschikbaar in Duits en Engels)

• Activeer Bluetooth op je smartphone, open het mySugr logboek en ga naar "erkende apparaten" in het zijmenu
  • Selecteer en activeer Beurer GL50
  • zorg ervoor dat de Bluetoothkap zich op de meter bevindt. Selecteer "alle waarden" in het meter menu
  • Je recente waarden zijn nu te zien op het scherm van de meter
  • De logboek app zou moeten gekoppeld zijn met de meter (vinkje is nu groen)
  • Er zal een connectie pop up verschijnen op het scherm of bij mededelingen
  • Voeg de code in (die kan je vinden op de verpakking van je meter/bleutooth kap. De code is 982249)
  • Bevestig de koppeling
  • De logboek app zal de waarden van je meter invoegen
  • Klaar!

Alle waarden, sinds de laatste import, zullen in het logboek worden ingebracht. Na het syncen kan je de lezingen nog naar wens bewerken, door bijvoorbeeld koolhydraten en insuline toe te voegen.

mySugr logboek is erg slim bij het importeren van waarden. Alle data met dezelfde glucosewaarden en op ongeveer hetzelfde tijdstip (+/- 10 minuten) worden samengevoegd. Geen dubbele invoer. Als dat niet briljant is!

Je kan synchroniseren met de volgende apparaten:

• Samsung Galaxy S4, S5, S6, S6 Edge
  • Samsung Galaxy Note 2, Note 3, Note 4, Note Edge
  • Samsung Galaxy Alpha
  • Samsung Galaxy K Zoom
  • Samsung Galaxy Core 2
  • Samsung Galaxy Ace 4
  • Samsung Galaxy A3
  • Google Nexus 4, 5, 5X, 6, 6P
  • LG Optimus L70
  • iPhone 4S
  • iPhone 5
  • iPhone 5S
  • iPhone 6
  • iPhone 6+
  • iPhone 6S
  • iPhone 6S+