Hoe haal ik het onderste uit de kan met de zoekfunctie?

Met de nieuwe zoekfunctie kan je tekst opsporen en filters installeren.

Een voorbeeld. Om op zoek te gaan naar hoge nuchtere waarden kan je zowel kiezen voor de filter “nuchter” als voor “hyper”. En hupla - je krijgt meteen alle info met de tags “hyper” en “nuchter”!

Uit de kunst!

Je kan ook op zoek naar tekst (misschien een opmerking die je ingevoerd hebt?). Gewoon (een deel van) de tekst inbrengen in de zoekbalk bovenaan het scherm.