Hoe kan ik CGM data importeren in het logboek?

• Log in op je PC of laptop met je mySugr account op https://hello.mysugr.com
  • Ga naar “importeer” of "invoer" in het zijmenu.
  • Sleep het .csv/txt bestand van je CGM programma naar je oplaad-bereik.
  • De mySugr monsters zullen de data verwerken en in je account laden. Het duurt maar heel even.

Wanneer het klaar is, start het mySugr logboek op je smartphone. Je CGM data zullen verschijnen in de grafiek van zodra de synchronisatie gebeurd is.
Via dubbel klik op de grafiek open je een overlay controle paneel, waar je de zichtbaarheid van je CGM data op je grafiek kan activeren of deactiveren.

Importeer Apple Health (enkel iOS):

• Controleer of Apple Health geactiveerd is in de logboek instellingen
  • Controleer of delen van glucosewaarden in de Apple Health instellingen geactiveerd is.
  • Open je mySugr logboek en je CGM data zullen op de grafiek verschijnen.

Pas op voor Dexcom share en hoger: Apple Health laat de CGM waarden in de app met een vertraging van 3 uur zien. Er worden dus geen realtime resultaten getoond.

Voor Android gebruikers is directe synchronisatie via de Dexcom app in het logboek momenteel nog niet mogelijk.

Voorlopig worden de systemen Dexcom share (en hoger) (enkel iOS), Freestyle Libre en Medtronic ondersteund.