FAQ data invoer

Hoe draag ik data over van mijn Accu-Chek Aviva/Performa Connect in mijn mySugr logboek?

iOS:

• Staat Bluetooth op je iPhone aan? Zo niet, schakel Bluetooth dan in.
  • Open de mySugr App en ga naar “Verbindingen” in het tabbladmenu onderaan op het scherm.
  • Selecteer de Accu-Chek Aviva/Performa Connect-meter en activeer deze.

Android:

• Open de mySugr App en ga naar “Verbindingen” in het tabbladmenu onderaan op het scherm.
  • Bluetooth wordt automatisch geactiveerd op je smartphone als Bluetooth nog niet actief is.

Verdere stappen:

• Zet je meter aan.
  • Ga naar “Instellingen” op de meter.
  • Selecteer “Draadloos”, vervolgens “Koppelen”, vervolgens “Apparaat koppelen” en volg de instructies op het scherm om een nieuwe draadloze verbinding tot stand te brengen.
  • Let op een koppelingsmelding op je smartphone (pop-upbericht of meldingscentrum).
  • Voer de code van je meter in op je smartphone om de koppeling te bevestigen.
  • Koppelen en activeren is gelukt - Je meter is nu verbonden met de Logboek app!

Je kunt terugkeren naar het startscherm van mySugr door op “Mijn trend” te tikken in het tabbladmenu onderaan op het scherm.

Je kunt meetwaarden als volgt met de hand overbrengen van je meter naar het logboek: Tik op je meter op “Mijn gegevens”, vervolgens op “Overdracht” en daarna op “Draadloos”.

Tip: Op de Accu-Chek Aviva/Performa Connect-meter kun je de functie “Automatisch zenden” inschakelen om je bloedglucosewaarde na elke meting automatisch naar het mySugr Logboek te sturen (als Bluetooth op je smartphone is geactiveerd). “Auto. zenden” is te vinden onder “Instellingen” en “Draadloos”.

Alle waarden sinds de laatste import worden gesynchroniseerd in het mySugr Logboek. Na het synchroniseren kun je de meetwaarden naar wens bewerken (toevoegen van koolhydraten, insuline, notities etc.).

mySugr Logboek is behoorlijk slim bij het importeren van waarden. Alle ingevoerde gegevens met dezelfde bloedglucosewaarde en een vergelijkbare tijd (+/- 10 minuten) worden samengevoegd. Geen dubbele invoer. Dat is knap, vind je niet?