Hoe draag ik data over van mijn Accu-Chek Aviva/Performa Connect in mijn mySugr logboek?

(only supported in Austria, Germany, Italy, Belgium right now)

Fluitje van een cent!

• iOS: Staat je iPhone’s Bluetooth op? Zoniet, gelieve Bluetooth op te zetten.
  • Open het mySugr logboek en “erkende apparaten” in het zijmenu.
  • Selecteer en activeer Accu-Chek Aviva Performa Connect.
  • Android: Bluetooth zal automatisch worden geactiveerd op je smartphone.
  • Zet je Accu-Chek Aviva/Performa Connect Messgerät op.
  • Ga naar instellingen in de meter,
  • Selecteer “draadloos”, dan “koppelen”, dan “koppel apparaat”. Volg de instructies om een nieuwe draadloze connectie te creëren.
  • Wacht op een melding om te koppelen op je smartphone (popup bericht of melding centrum).
  • Breng de code van je meter in op je smartphone om het koppelen te bevestigen.
  • Koppelen en activeren zijn gelukt - jouw meter is nu verbonden met de logboek app!

Je kan terug naar het logboek beginscherm via het zijmenu.

Om waarden over te dragen van je meter in het logboek, tik je op "mijn data", dan op "data overdracht" en tenslotte op "draadloos".

Tip: Op de Accu-Chek Aviva/Performa meter kan je kiezen voor de "Auto-send" functie om automatisch na elke meting je glucosewaarden naar het mySugr logboek te sturen (als Bluetooth geactiveerd is op je smartphone). Auto-send kan je vinden in "instellingen" en "draadlos".

Alle waarden, sinds je laatste import, zullen worden gesynchroniseerd in het logboek. Eens dat proces voltooid is, kan je aanvullende informatie toevoegen (koolhydraten, insuline, notities, enz.)

mySugr logboek is erg pienter bij het invoeren van de waarden. Alle gelijke glucosewaarden gemeten rond hetzelfde tijdstip (+/- 10 minuten), zullen worden samengevoegd. Geen dubbele informatie. Overzichtelijk!

erkende apparaten:

(Android Version 5.0.+)

(iOS Version 10.3.+)