FAQ data invoer

Hoe kan ik mijn stappen van Google Fit naar de mySugr app synchroniseren?

Zoals steeds, monsterlijk snel.

•  Open de mySugr App en selecteer het menu
  •  Klik op "andere gegevensbronnen"
  •  Kies 'Google Fit integratie'
  •  Bevestig nu met welke google account de mySugr app moet worden gelinkt..
  •  Wanneer je klaar bent met de installatie, verschijnt er een pop-upvenster
  •  Vanaf nu zullen je stappen automatisch gesynchroniseerd worden van Google Fit naar de grafieken in de mySugr app.

Tap 2 keer op de grafiek om de bijkomend bedieningspaneel te bekomen waar je de zichtbaarheid van je activiteiten kan activeren of deactiveren.

Je activiteiten en stappen worden onmiddellijk naar de grafiek gestuurd. Je ziet de stappen als een verticale balk in de grafiek.