FAQ algemeen

Hoe kan ik mijn gegevens en mijn account verwijderen?

Zorg er eerst voor dat je niet langer een actieve PRO-abonnee bent voordat je jouw account verwijdert. Na het opzeggen van je abonnement volg je deze instructies.

iOS:
Open de mySugr App en tik op Meer > Account en instellingen > Andere instellingen. Scrol naar beneden en tik op “Account verwijderen” en volg de instructies en aanwijzingen op het scherm.

Android:
Open de mySugr App en tik op “Meer” en vervolgens op “Account en instellingen”. Selecteer vervolgens het tabblad “Instellingen” bovenaan op je scherm, scroll naar beneden en volg de instructies en aanwijzingen op het scherm.

Maar je kunt ook een berichtje naar support@mysugr.com sturen met je mySugr-ID en je verzoek om je account te verwijderen.

Wij zullen je account en al je gegevens definitief verwijderen.

Doei monster!