De e-mailcontrolecode werkt niet!

Het controlecode-proces voor je e-mail zou supereenvoudig moeten zijn, maar soms zijn er problemen.
Vraag zo nodig een nieuwe code aan in de app en probeer het opnieuw.

Open daarna je e-mailaccount en zoek onze welkomstmail. Als je de knop ziet met “Bevestig mijn e-mail”, klik er dan op.

De mySugr App op je telefoon wordt dan geopend en de code zal automatisch voor je worden gecontroleerd.

Als je de e-mail op je computer opent, voer de code die daar wordt weergegeven dan in de mySugr App in op je telefoon.

Probeer dat eens! Als het nog steeds niet werkt, laat het ons dan weten in een e-mail naar support (support@mysugr.com)!