Wat als ik mySugr Pro heb gekocht, maar geen van mijn mySugr Pro-functies kan zien en/of gebruiken?

Snelle en gemakkelijke oplossing hiervoor! Je hebt je mySugr-ID (e-mailadres en wachtwoord) nodig, dus bereid je voor! 😄

Op zowel Android- als iOS-apparaten tik je op “Meer” in de navigatiebalk, selecteer vervolgens “Account & instellingen” en dan “Uitloggen” onderaan op je scherm. Wacht een paar minuten en log vervolgens opnieuw in. Al je mySugr Pro-functies zouden nu ontgrendeld moeten zijn – Hoera!

Als de mySugr Pro-functies nog steeds verstoppertje spelen, stuur ons dan een bericht via het menu-item “Ondersteuning & feedback” of per e-mail via e-support@mysugr.com. Onze ondersteuningsmonsters zullen snel een kijkje nemen en de boel met je opknappen.

*Controleer of aangemaakte invoergegevens gesynchroniseerd zijn voordat je uitlogt (Meer > scroll naar de onderkant van je scherm). Als je daar nog een nummer ziet, log dan niet uit en verwijder de app niet, maar laat het ons meteen weten.