Accu-Chek: Hoe krijg ik mySugr Pro?

Je krijgt PRO automatisch wanneer je de meter verbindt met je smartphone EN waarden importeert vanaf de Accu-Chek-meter naar je mySugr Logboek.**

Als je de Accu-Chek®-meter meer dan 30 dagen vergeet te synchroniseren, word je weer teruggeschakeld naar Basic.

Zolang je doorgaat met het importeren van waarden vanaf je Accu-Chek®-meter, blijf je PRO. Makkelijk, toch?

**PRO wordt slechts geactiveerd voor één account per meter. Als de meter PRO al heeft ontgrendeld voor een gebruikersaccount, dan kan de meter Pro niet ontgrendelen voor een andere gebruikersaccount. Als dit niet het geval is bij jou en je nog steeds problemen hebt met het activeren van PRO, neem dan contact met ons op via support@mysugr.com. We helpen je graag verder!