FAQ data invoer

Hoe verbind ik de Accu-Chek Guide Me-meter met de mySugr App?

Hier is een stapsgewijze uitleg over hoe je jouw nieuwe Accu-Chek Guide Me-meter verbindt met je mySugr App!

* iOS: staat Bluetooth op je iPhone aan? Zo niet, zet Bluetooth dan aan.
* Android: Bluetooth zou automatisch moeten worden ingeschakeld wanneer je begint met het koppelingsproces.

• Schakel eerst Locatieservices in voor de mySugr App tijdens het koppelingsproces. Je kunt dit weer uitschakelen wanneer je klaar bent. Instellingen > Apps > mySugr > Locatieservices. Zorg ervoor dat dit is ingeschakeld.

Zorg ervoor dat de Accu-Chek Guide Me-meter is uitgeschakeld.

• Android: Open de app en tik op de 3 lijnen in de linkerbovenhoek om het zijmenu te openen.
  • iOS: Open de mySugr App en ga naar “Verbindingen” in het tabbalkmenu onderaan op het scherm
  • Tik op “Verbindingen“

• Tik op “Accu-Chek Guide Me“

• Tik op de groene knop “Nu verbinden“

• Houd beide knoppen (<) and (>) tegelijkertijd 3-5 seconden lang ingedrukt totdat het Bluetooth-symbool wordt weergegeven en 2 in elkaar grijpende cirkels knipperen.

• Draai de meter om en zoek de pincode onderaan

• Tik op je telefoon op de groene knop “Volgende: pincode invoeren“.

• Wanneer de pop-up verschijnt, voer je de pincode in die je onderaan op de achterkant van je meter hebt gevonden en tik je op “Koppelen“

• Als het goed is, zie je nu het bericht “Succesvol verbonden“ op je scherm en als je al BG-metingen heeft uitgevoerd, dan worden deze automatisch in de app geïmporteerd.

• Tik op “Klaar“ om terug te gaan naar de pagina Verbindingen.

Of bekijk hier een korte video.

**Let op: Er kunnen maximaal 3 Accu-Chek Guide Me-meters worden gekoppeld aan een iOS-apparaat, maar slechts 1 aan een Android-apparaat.