Hoe schakel je meldingen van de app in?

Meldingen. We krijgen ze allemaal van verschillende apps: e-mail, sociale media, SMS, telefoongesprekken – noem maar op. We vragen je om ook meldingen van onze app toe te staan, omdat dit helpt bij een paar belangrijke dingen:

1. Het helpt bij het koppelen van je glucosemeter.
  2. Het helpt om te weten wanneer een BG-waarde is geïmporteerd. Het is belangrijk om deze melding te krijgen, omdat zo duidelijk is dat de gegevens naar de app gaan.
  3. Je krijgt te zien wanneer je coach je een bericht heeft gestuurd.

Meldingen inschakelen is simpel! Hier staat hoe:

Voor iPhone: open Instellingen en scrol in de apps omlaag om mySugr te vinden. Tik vervolgens op Meldingen en zorg ervoor dat de schakelaar “Meldingen toestaan” aan staat. Je kunt dan zelf aanpassen hoe je wilt dat dat de melding wordt weergegeven, maar we raden aan om alle Waarschuwingen en de optie Badges in te schakelen. De geluidsoptie kunt je naar eigen wens instellen.

Voor Android: open Instellingen en ga naar Apps. selecteer mySugr, scrol naar beneden, tik op Meldingen en zorg ervoor dat de weergave van meldingen daar AAN staat.

Makkelijk zat!