Alles over je mySugr Inzichten

Deze nieuwe functie genaamd Inzichten, of Insights in het Engels, kan tot veel vragen leiden en we helpen je graag door er antwoord op te geven! Momenteel is mySugr Inzichten alleen beschikbaar voor gebruikers die insuline gebruiken, in het Engels, en die een iOS-apparaat gebruiken.

Hoeveel gegevens zijn “genoeg” om een melding van mySugr Inzichten te genereren?

• Verschillende inzichten hebben verschillende drempels en vereisten, hoewel de beschikbaarheid van 3 bloedglucosewaarden op ten minste 14 van de afgelopen 30 dagen een globaal idee geeft van de vereiste gegevensdichtheid om patronen te detecteren en inzichten te genereren.

Brengen jullie de functie in meer talen uit en voor Android?

• Dat zal in de toekomst zeker worden overwogen wanneer de ontwikkelingsmiddelen en -prioriteiten worden besproken!

Hoeveel soorten mySugr Inzichten zijn er?

• Eerst zijn er drie soorten actieve patronen (inzichten) die kunnen worden gedetecteerd zodra de functie is vrijgegeven: variatie overdag, hoog hyporisico en nachtelijke basale problemen. In de toekomst zou detectie van meer patronen in de functie kunnen worden ingebouwd.

Kan ik de rode-stipmelding verwijderen?

• Inzichten zijn 7 dagen per keer beschikbaar. De melding wordt na 7 dagen gewist als er geen nieuwe inzichten zijn. Als er nieuwe inzichten zijn, blijft de rode stip staan.

Kan een gebruiker zich afmelden voor deze update of een verzoek indienen voor een aangepaste wijziging?

• Het is op dit moment niet mogelijk om je af te melden voor mySugr Inzichten of om ze aan te passen.