Bolus calculator

Wat is er veranderd met de nieuwe boluscalculator?

Wat zijn de wijzigingen bij de overgang van Boluscalculator 2.1 naar Boluscalculator 3.0?

Het ontwerp van de gebruikersinterface is geüpdatet om nieuwe algoritmeparameters voor de boluscalculator op te nemen, om de algehele toegankelijkheid van het product te verbeteren en om gebruikers betere ondersteuning te bieden bij het instellen van de mySugr Boluscalculator. Er zijn ook extra schermen toegevoegd tijdens het setupproces van de mySugr Boluscalculator om de volgende 2 nieuwe algoritmeparameters te kunnen gebruiken:

1. Toename na maaltijd - Verwachte stijging van de glucosespiegel als reactie op een maaltijd
  2. Vertragingstijd - Tijdsduur vanaf de insulinetoediening tot het moment dat de insuline de bloedglucosespiegel duidelijk begint te verlagen

Wat is de leeftijd van de doelgroep voor de mySugr Boluscalculator?

De mySugr Boluscalculator is nu alleen beschikbaar voor volwassen gebruikers (18+).

De nieuwe boluscalculator werkt niet op mijn Android-telefoon, wat kan het probleem zijn?

Als de mySugr Boluscalculator niet werkt op je Android-telefoon, controleer dan de volgende opties:

• Is alles geüpdatet? Controleer of er updates beschikbaar zijn voor de mySugr App op je telefoon. Zo ja, installeer deze dan en probeer opnieuw.
  • Is alles veilig? Om al je instellingen veilig en beschermd te houden, zal aan je gevraagd worden om je mySugr Boluscalculator te beveiligen. Als je mobiele apparaat al is beveiligd met een identificatiefunctie, zoals een wachtwoord of vingerafdruk, dan blijven je instellingen veilig. Als dit niet het geval is, vragen we je op een gegeven moment om een identificatiefunctie in te stellen. Tik eenvoudig op “Android-instellingen openen” om je smartphone te beveiligen. Telkens wanneer instellingen worden gewijzigd of goedgekeurd, wordt dit beveiligd met de ingestelde identificatiefunctie op het apparaat.