FAQ Pompbesturing

Waar is de pompbesturing beschikbaar en kan iedereen deze gebruiken?

Kan de mySugr Pompbesturing ook door minderjarigen worden gebruikt?

De mySugr Pompbesturing is ontworpen voor mensen van 18 jaar en ouder en kan daarom niet worden gebruikt door personen onder de 18 jaar.

Welke smartphones kunnen worden gebruikt met mySugr Pompbesturing?

De mySugr Pompbesturing is beschikbaar voor Android-smartphones.
De meeste telefoons zijn compatibel met de mySugr Pompbesturing, maar er zijn ook smartphones die niet compatibel zijn. Hier is een lijst met telefoons die zijn getest en waarvan is aangetoond dat ze niet compatibel zijn:

• All Huawei mobile devices

• All Xiaomi mobile devices

• HTC

• HTC One

• Motorola

• Motorola Droid Turbo

• Motorola Moto E (4)

• Motorola Moto E4

• Motorola Moto G (5)

• Motorola Moto G (5th Gen)

• Motorola Moto Z (2) Play

• Sony

• Sony Xperia XA2

• Sony Xperia XA2 Ultra

• ZTE

• ZTE AXON 7 mini

• ZTE B2017G

• ZTE Blade A510

• ZTE Blade V0800

• ZTE Blade V8

• ZTE Blade A452

• ZTE Blade A510

• ZTE Blade L2

• ZTE Blade V Ultra Z982

• ZTE Blade V0800

• ZTE Blade Zmax

• ZTE dtac phone M1

• Others

• Mobistel Cynus F10

• Wiko LENNY2

Welke pompen kunnen worden verbonden met mySugr App?

Op dit moment kan alleen de Accu-Chek Insight-pomp worden verbonden met mySugr App.

In welke talen is de mySugr Pompbesturing beschikbaar?

De mySugr Pompbesturing is momenteel beschikbaar in het Tsjechisch, Deens, Nederlands, Engels, Fins, Frans, Duits, Italiaans, Noors, Slowaaks, Sloveens, Spaans en Zweeds.

Welke besturingssystemen worden ondersteund door mySugr Pompbesturing?

Voorlopig richten we ons op Android. De gebruikerservaringen van de mySugr Pompbesturing voor de Accu-Chek Insight-insulinepomp zullen toekomstige beslissingen bepalen.

In welke landen is de mySugr Pompbesturing beschikbaar?

Oostenrijk, België, Tsjechië, Denemarken, Finland, Duitsland, Italië, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Slowakije, Slovenië, Zweden, Verenigd Koninkrijk.