FAQ Pompbesturing

Wat gebeurt er wanneer ik de pomp verbind met de mySugr App?

Krijg ik een upgrade naar mySugr PRO wanneer ik de mySugr Pompbesturing gebruik?

Wanneer je de Accu-Chek Insight-insulinepomp verbindt met de mySugr App, ontvang je een upgrade naar de PRO-versie van de mySugr App. Je krijgt gratis toegang tot extra functies zoals PDF- en Excel-rapporten, slimme zoekfunctie, de mySugr Boluscalculator, maaltijdfoto's, bloedglucoseherinneringen of versterkende uitdagingen.

Kan ik meer dan één pomp verbinden met de mySugr App?

Nee, er kan slechts één pomp worden verbonden.

Kan ik mijn pomp op meer dan één smartphone aansluiten?

Nee, om je veilig te houden, is het slechts mogelijk om verbinding te maken met één apparaat/app die je pomp kan besturen. Daarom kun je de Accu-Chek Insight Diabetesmanager en de mySugr App niet tegelijkertijd gebruiken.

Hoe dicht moeten de smartphone en de pomp bij elkaar zijn om verbinding te kunnen maken?

De onderlinge afstand mag niet groter zijn dan 10 meter, en mogelijk zelfs minder als er obstakels zijn.

Zal de verbinding de batterijlading van mijn smartphone of pomp verminderen?

Ja, maar niet meer dan wanneer je de Accu-Chek Insight Diabetesmanager gebruikt. Alleen als de mySugr App geopend is, vindt er om de paar minuten gegevensuitwisseling plaats, waardoor de batterijlading vermindert.