Bolus calculator

Ik kan de boluscalculator niet vinden

Ik kan de boluscalculator niet vinden in de app.

Als de boluscalculator is geactiveerd in je instellingen:

• Tik op je scherm op het pictogram + in de rechterbenedenhoek voor Android of bovenaan voor iOS. Voer vervolgens waarden in voor ”Bloedglucose” en ”Koolhydraten” en tik op ”Berekenen”.
  • BELANGRIJK: Je hebt de mogelijkheid om velden van je invoerscherm toe te voegen/te verwijderen en te verplaatsen met de knop ”Cellen aanpassen” in het mySugr Logboek.

•  Tik op het oogpictogram om cellen te tonen/verbergen. Houd er rekening mee dat deze functie van invloed kan zijn op wat je ziet in het logboekinvoerscherm. Als “Insuline (voeding)” en “Insuline (correctie)” verborgen zijn, zal de mySugr Boluscalculator ook verborgen zijn. Opmerking: ”Insuline (voeding)” en ”Insuline (correctie)” zijn bij elkaar gegroepeerd en kunnen niet afzonderlijk worden verplaatst.

Als de boluscalculator niet is geactiveerd in je instellingen:

• Als de boluscalculator niet is geactiveerd, tik dan op “Meer” in de rechterbenedenhoek. Selecteer vervolgens “Boluscalculator-instellingen” en zorg ervoor dat de schakelaar op “AAN” staat (schakelaar is dan groen).

• Als deze is ingeschakeld, vul dan je instellingen in, als je dat nog niet hebt gedaan. Als je hulp nodig hebt bij de instellingen die je nodig hebt voor je zorg, neem dan contact op met je zorgverlener.

Is de boluscalculator beschikbaar in mijn land?

Op dit moment is de boluscalculator beschikbaar in de volgende landen op zowel iOS als Android:

🇦🇷 Argentinië, 🇦🇺 Australië, 🇦🇹 Oostenrijk, 🇧🇪 België, 🇧🇷 Brazilië, 🇨🇿 Tsjechië, 🇩🇰 Denemarken, 🇪🇪 Estland, 🇫🇮 Finland, 🇫🇷 Frankrijk, 🇩🇪 Duitsland, 🇮🇪 Ierland, 🇮🇲 Eiland Man, 🇮🇹 Italië, 🇱🇻 Letland, 🇱🇹 Litouwen, 🇱🇺 Luxemburg, 🇳🇱 Nederland, 🇳🇴 Noorwegen, 🇵🇱 Polen, 🇵🇹 Portugal, 🇷🇴 Roemenië, 🇸🇰 Slowakije, 🇸🇮 Slovenië, 🇿🇦 Zuid-Afrika, 🇪🇸 Spanje, 🇸🇪 Zweden, 🇨🇭 Zwitserland, 🇬🇧 Verenigd Koninkrijk, 🇻🇬 Maagdeneilanden, Brits

Zijn er incompatibele apparaten die de boluscalculator uitschakelen?

Met de eerste introductie van de NovoPen in 2021 en de Lilly Tempo Smart Button in 2022, zal de mySugr Boluscalculator niet beschikbaar zijn voor mySugr-gebruikers met een aangesloten NovoPen of Lilly Tempo Smart Button. We werken eraan om de mySugr Boluscalculator in de toekomst compatibel te maken voor gebruikers van slimme insulinepennen.