Boluskalkulatoren fungerer ikke på Android-telefonen min. Hva kan være problemet?

Boluskalkulatoren fungerer ikke på Android-telefonen min. Hva kan være problemet?

Hvis mySugr Boluskalkulatoren ikke fungerer på Android-telefonen din, kan du sjekke følgende alternativer:

Alt oppdatert?

Sjekk om det er oppdateringer tilgjengelig for mySugr-appen på telefonen din.  Hvis ja, vennligst oppdater og prøv igjen.

Er alt sikkert?

For å holde alle innstillingene dine trygge og beskyttede, blir du bedt om å sikre mySugr Boluskalkulatoren. Hvis mobilenheten din allerede er sikret med autentisering, som et passord eller fingeravtrykk, vil dette holde innstillingene dine trygge. Hvis ikke, vil vi be deg om å sette opp noen autentisering gjennom hele bruksperioden. Bare trykk på "Åpne Android-innstillinger" for å sikre smarttelefonen din. Innstillinger beskyttes per enhet via brukerautentisering når som helst innstillinger endres og godkjennes.