Hvordan sletter jeg kontoen min? (RocheOne)

Merk: Innholdet i denne delen er kun relevant for Chile, Nederland, Storbritannia, Spania, Belgia, Tyskland, Sveits og Peru.

Følg disse trinnene for å slette kontoen din i mySugr®-appen:

1. Åpne mySugr®-appen på smarttelefonen din.
  2. Velg "Mer".
  3. Velg "Konto og innstillinger".
  4. Velg "Administrer konto".
  5. Naviger ned til "Personvern og juridisk informasjon" og velg "Administrer personvern".
  6. Bla ned til bunnen og velg "Administrere appspesifikke samtykker".
  7. Klikk på "Slett konto" nederst på siden.
  8. Bekreft ved å klikke på "Slett uansett".
  9. Klikk på "Slett".

Merk: Sletting av kontoen din er permanent. Alle helsesentre du er koblet til, vil også miste tilgangen til dataene dine.