Kan jeg bruke en VPN-tilkobling med mySugr?

For et mareritt! Du prøver å opprette en konto, logge inn på en eksisterende mySugr-konto eller lage en rapport, men appen lar deg ikke gjøre det! Hvis du bruker en VPN-tilkobling, må du kanskje slå den av før du kan bruke enkelte funksjoner i mySugr-appen.

Det finnes en rekke VPN-adresser som er kjent for å ha høy risiko for ondsinnede angrep, og derfor må de blokkeres. Dette betyr at du kanskje ikke kan bruke VPN-tilkoblingen din med mySugr-appen. Hvis du må bruke en VPN-tilkobling, bør du vurdere å bruke en VPN-tilkobling som tillater dedikerte IP-adresser. (Dette er ingen garanti, men har fungert for noen brukere).

Hvis du fortsatt har problemer etter at du har slått av VPN, eller hvis du ikke bruker VPN, kan du gi oss beskjed ved å velge "Spør noe" nedenfor eller skrive til oss på support@mysugr.com. Vi hjelper deg gjerne!