Hvordan kan jeg synkronisere mine blodsukkerverdier fra Accu-Chek Guide til Dagbok appen?

(only supported in Austria and Germany right now)

Det er bare blåbær!

• iOS: Aktiver Bluetooth på mobilen din
  • Velg "støttete enheter" i sidemenyen i Dagbok appen
  • Velg Accu-Chek Guide og aktiver måleren
  • Android: velg "støttete enheter" i sidemenyen til dagbok appen
  • Bluetooth aktiveres automatisk på mobilen din
  • Start Accu-Chek Guide måleren
  • Finn innstillingene på måleren
  • Legg til en ny trådløs forbindelse(meny - "innstillingene" - "trådløs" - velg "kobl til")
  • Godkjenn "Pairing"-forespørselen(en underretning skal dukkes opp eller vises på skjermen din)
  • Tast inn koden fra måleren på mobilen din
  • Bekreft Pairing
  • Aktiveringen er vellykket - Måleren er nå koblet til Dagbok appen
  • Velg "Dagboka" i sidemenyen
  • Måleren: Ved meny - "mine data" - "Overførsel/Synkronisering" kan verdiene synkroniseres

støttete enheter:

(Android Version 5.0.+)

(iOS Version 10.3.+)