Hvordan overfører jeg data fra Accu-Chek® Guide-apparatet til mySugr?

Lett som bare det!

Første trinn:

iOS:

• Er Bluetooth aktivert på iPhone? Hvis ikke må du aktivere det.
  • Åpne mySugr-appen, og finn “Tilkoblinger” i fanemenyen nederst på skjermen.
  • Velg Accu-Chek Guide, og aktiver det.

Android

• Først aktiverer du på stedstjenester for mySugr-appen under tilkoblingsprosessen. Du kan slå dem av igjen når du er ferdig. Innstillinger > Apper > mySugr > stedstjenester. Kontroller at de er aktivert.
  • Åpne mySugr-appen, og finn “Tilkoblinger“ i sidemenyen.
  • Bluetooth aktiveres automatisk på smarttelefonen hvis det ikke allerede er det.

Ytterligere trinn:

• Slå på apparatet.
  • Gå til “Innstillinger” på apparatet.
  • Velg “Trådløs", så “Tilkobling”, så “Koble til enhet”. Følg instruksjonene på skjermen for å opprette en ny trådløs tilkobling.
  • Se etter en varsling om tilkobling på smarttelefonen din (meldingsvindu eller varslingssenter).
  • Oppgi koden fra apparatet ditt på smarttelefonen for å bekrefte tilkoblingen.
  • Tilkoblingen og aktiveringen lyktes – apparatet ditt er nå tilkoblet mySugr-appen!

Du kan gå tilbake til mySugr-hjemmeskjermen via sidemenyen.

Trykk på “Mine data”, “Dataoverføring” og “Trådløs” for å overføre avlesninger fra apparatet ditt til dagboken.

støttete enheter:

(Android Version 9.0.+)

(iOS Version 16.2+)