Hvordan endrer jeg enhet for vekt, BS eller HbA1c?

Vil du vise vekt i lbs og ikke i kg? Eller kg og ikke lbs?

Kanskje vil du at BS-enheten skal vises i mg/dL i stedet for mmol/L?

Eller kanskje du trenger at HbA1c-enheten vises som prosent i stedet for i mmol/mol?

Vi prøver å angi disse for deg basert på plasseringen din når du logger på, men noen ganger tar vi feil. Beklager! Slik fikser du det:

Android:

• Gå til sidemenyen ved å trykke på de 3 linjene i øvre, venstre hjørne.
  • Trykk deretter på Profil og innstillinger.
  • Trykk så på Behandling (knappen i midten).
  • Her finner du vektenhet samt BS- og HbA1c-enhet. Bare trykk på den du trenger, og endre innstillingen slik du ønsker.
  • Trykk på Lagre

iOS:

Vekt

• I navigasjonslinjen i mySugr-appen trykker du på Mer.
  • Trykk deretter på Mat.
  • Så trykker du på Enhet for kroppsvekt og endrer den der.

BS- eller HbA1c-enhet

• I navigasjonslinjen til mySugr-appen trykker du på Mer.
  • Trykk deretter på Blodsukkermåling.
  • Så trykker du å Blodsukkerenhet eller HbA1c-enhet.

Og vips! Det er ordnet!