Hva kan jeg gjøre når dagbokappen ikke kobles til Accu-Chek Guide-apparatet?

Det kan hende at dagbokappen ikke kobles til Accu-Chek Guide-apparatet. Men ingen bekymringer - prøv dette først:

⚠️ HVIS du har installert NOEN andre diabetesapper på din iPhone, gå til Innstillinger > (appens navn) og slå AV Bluetooth for denne appen. Apparatet kobles ikke til og importeres ikke til mySugr-appen når det er koblet til en annen app. ⚠️

På Accu-Chek-apparatet:

• Trykk OK for å slå på apparatet
  • Gå til Innstillinger og trykk OK
  • Gå til Trådløs og trykk OK
  • Gå til Kobling og trykk OK
  • Gå til Slette kobling, trykk OK
  • Merk enheten som du vil slette fra apparatet
  • Trykk OK
  • Du skal nå se en melding som sier “Slettet: (navn på enhet)” med et stort hake midt på skjermen

Deretter sletter du koblingen fra smarttelefonen din:
iPhone:

*Først må du sørge for at varslinger er aktivert for mySugr-appen. Du trenger det for å kunne koble. Gå til Innstillinger -> Varslinger -> og finn så mySugr. Forsikre deg om at bryteren er grønn.
*Sørg også for at stedstjenesten er aktivert for mySugr-appen. Gå til Innstillinger -> Personvern -> forsikre deg om at bryteren er grønn.
*Du må også deaktivere spareblussmodus (hvis aktivert) -> for å gjøre det, gå til Innstillinger -> bla ned og trykk på "Batteri" -> slå av spareblussmodus.
*Til slutt, hvis du har oppdatert til iOS 13 eller nyere, åpner du iPhone-innstillingene og ruller ned til mySugr-appen. Slå deretter bryteren for Bluetooth på (eller grønn) slik at appen får tilgang til Bluetooth-tilkoblingene dine. Dette er avgjørende for å kunne importere data fra de tilkoblede enhetene dine.

Når alle basisinnstillingene er ordnet, la oss prøve koblingsprosessen igjen:
Fjern den gamle koblingen fra Bluetooth:

• Gå til Bluetooth-innstillingene på iPhone
  • Alle tilkoblede enheter står oppført
  • Ved siden av det tilkoblede Accu-Chek-apparatet vises det et lite symbol (“i” i en sirkel)
  • Trykk på det, og en ny skjerm med alternativet “Glem denne enheten” vises
  • Trykk på “Glem denne enheten”, og bekreft valget
  • Apparatet er ikke lenger tilkoblet smarttelefonen din

Fjerne koblingen fra mySugr-koblinger:

• Åpne mySugr-appen og gå til “Koblinger” i fanemenyen nederst på skjermen
  • Velg apparatet ditt, og trykk på “Deaktivere”
  • Start telefonen på nytt.

Nå er sannhetens øyeblikk - åpne mySugr-applikasjonen og prøv å koble igjen.

Android:

• Slå først på stedstjenester for mySugr-appen under koblingsprosessen. Du kan slå dem av igjen når du er ferdig. Innstillinger > Apper > mySugr > Stedstjenester. Pass på at de er slått på.
  • Gå til Bluetooth-innstillingene på Android-enheten din
  • Alle tilkoblede enheter står oppført
  • Ved siden av det tilkoblede Accu-Chek-apparatet vises det et lite tannhjulssymbol
  • Trykk på symbolet for å oppheve koblingen / slette apparatet fra smarttelefonen din (ordlyden kan variere avhengig av hvilken smarttelefon du har)
  • Apparatet er ikke lenger tilkoblet smarttelefonen din
  • Åpne dagbokappen, og finn “Koblinger” i sidemenyen
  • Velg Accu-Chek-apparatet ditt, og trykk på “Deaktivere”

Nå skal vi forsøke å tømme Bluetooth-hurtigbufferen (kun Android)

• Åpne Innstillinger, og trykk på Apper.
  • Trykk på de tre prikkene øverst til høyre, og velg Vis systemapper
  • Finn Bluetooth, og trykk deretter på Tøm hurtigbuffer og Slett data
  • Start telefonen på nytt.

Når telefonen din har startet på nytt, åpner du mySugr-appen og prøver å koble igjen.

-------------------------------------------------- -----------------------------------------
**Merk: Du kan koble opptil 3 apparater med samme enhetsnavn (Guide, Guide Me osv.) til en iOS-enhet, men bare 1 per Android-enhet.