Hva kan jeg gjøre når dagbokappen ikke kobles til Accu-Chek Guide-måleapparatet?

Det kan hende at dagbokappen ikke kobles til Accu-Chek Guide-måleapparatet. Det er enkelt å fikse – prøv dette først:

Gjør følgende på Accu-Chek Guide-måleapparatet:
- Slå på måleapparatet.
- Gå til "Innstillinger" på måleapparatet.
- Velg "Trådløs", så "Tilkobling", så "Opphev tilkobling / Slett enhet".
- Hvis det er en enhet på listen, uthever du den og velger OK.
- Tilkoblingen mellom måleapparatet og telefonen er nå slettet.

Gjør følgende på smarttelefonen:
Sjekk først at varslinger er aktivert for mySugr-appen. Det trenger du for å kunne koble til. Gå til Innstillinger > Varslinger, og finn så mySugr. Sjekk at bryteren er grønn.

iOS:
- Gå til Bluetooth-innstillingene på iPhone.
- Alle tilkoblede enheter står oppført.
- Ved siden av din tilkoblede Accu-Chek vises det et lite symbol ("i" i en sirkel).
- Trykk på symbolet, så åpnes det en skjerm med alternativet "Glem denne enheten".
- Trykk på "Glem denne enheten", og bekreft valget.
- Måleapparatet er ikke lenger tilkoblet smarttelefonen din.
- Åpne dagbokappen, og finn "Tilkoblinger" i sidemenyen.
- Velg måleapparatet ditt, og trykk på "Deaktivere".

Android:
- Gå til Bluetooth-innstillingene på Android-enheten.
- Alle tilkoblede enheter står oppført.
- Ved siden av det tilkoblede Accu-Chek-måleapparatet vises det et lite tannhjulssymbol.
- Trykk på symbolet for å oppheve tilkobling / slette måleapparatet fra smarttelefonen din (ordlyden kan variere avhengig av hvilken smarttelefon du har).
- Måleapparatet er ikke lenger tilkoblet smarttelefonen din.
- Åpne dagbokappen, og finn "Tilkoblinger" i sidemenyen.
- Velg Accu-Chek-måleapparatet ditt, og trykk på "Deaktivere".

Nå skal vi forsøke å tømme Bluetooth-hurtigbufferen (kun Android)
- Åpne Innstillinger, og trykk på Apper.
- Trykk på de tre prikkene øverst til høyre, og velg Vis systemapper.
- Finn Bluetooth, og trykk deretter på Tøm hurtigbuffer og Slett data.
- Nå må du starte telefonen din på nytt.

Når telefonen din har startet på nytt, åpner du mySugr-appen og prøver å koble til på nytt.