Slik finner du utfordringene

Vet du hva som er gøy? Ta en utfordring for å hjelpe deg selv. 🎉

Du kan finne utfordringene ved å klikke på "Mer" og deretter velge "Utfordringer" i menyen.

challenge english.png

Deretter velger du den utfordringen som ser ut til å være gøyest. Vi anbefaler "Nybegynner"-utfordringen først, fordi den er enkel og rask og hjelper deg med å bli kjent med mySugr-appen på et blunk!

Når du har valgt en utfordring du vil starte med, trykker du på den. Trykk deretter på den store grønne knappen med teksten "Kom igjen!" for å begynne! Hvis du klarer noen av utfordringene, kan du låse opp flere utfordringer, slik at du får det enda morsommere!

Hvilken utfordring velger du først?