Slik overfører du mySugr-kontoen din til en Accu-Chek-konto (RocheOne)

Merk: Innholdet i denne delen er kun relevant for Chile, Nederland, Storbritannia, Spania, Belgia, Tyskland, Sveits og Peru.

Har du problemer med å logge inn med den nye Roche-påloggingen? Det går helt fint, vi hjelper deg med å finne ut av det! 🙂

For det første, hvis du har slått på VPN, må du slå det av. Mange VPN-nettsteder er blokkert på grunn av skadelig programvare, og systemet vårt tillater ikke at prosessen går videre hvis et VPN er aktivert.

Når du er i påloggingsskjermbildet, skal det være en grønn lenke nederst med tittelen "Logge inn med mySugr-ID".

Screenshot 2024-02-21 162403.png

Klikk på denne lenken, så kan du logge inn med din vanlige mySugr-ID-informasjon.

Hvis du fortsatt er logget inn med mySugr-påloggingen din, må du ikke logge ut.

Herfra vil du gå videre og konfigurere kontoinnloggingen til å være gjennom Roche. Dette gjør du ved å trykke på banneret i appen under grafen der det står "Oppdater konto".

Screenshot 2024-02-21 162414.png

Klikk på "Kom i gang" for å starte prosessen. Du blir veiledet gjennom prosessen med å oppdatere kontoen din til påloggingsfunksjonen for Roche-kontoen.

Screenshot 2024-02-21 162423.png

Etter at kontoen din er oppdatert, trenger du bare å logge inn igjen som et siste trinn, så kommer du tilbake til dagboken din.

Hvis du fortsatt har spørsmål eller problemer med å logge inn, kan du kontakte oss på support@mysugr.com.