Hvorfor må jeg overføre mySugr-kontoen min til en Accu-Chek-konto? (RocheOne)

Merk: Innholdet i denne delen er kun relevant for Chile, Nederland, Storbritannia, Spania, Belgia, Tyskland, Sveits og Peru.

Hvorfor må jeg overføre kontoen min til en Accu-Chek-konto?

Vi ønsker å hjelpe deg med å håndtere diabetesen din på en effektiv måte hver dag 💚

Ved å oppgradere til én enkelt Accu-Chek-konto kan du sømløst logge på alle Accu-Chek-løsningene fra ett sted!

Du kan bruke mySugr-appen vår til å dele diabetesdataene dine med legen din, som også bruker Accu-Chek-løsningene våre for fagpersoner, slik at du får et sikkert, nettbasert samarbeid om diabeteskontroll fra pasient til lege og får enda flere måter å optimalisere diabetesbehandlingen på.

Her finner du mer informasjon

Er overføringen fra mySugr-kontoen min til en Accu-Chek-konto valgfri?

For øyeblikket er kontooverføringen valgfri.

Hvis du vil fortsette å bruke mySugr-kontoen din, vil dette imidlertid bli et obligatorisk trinn i nær fremtid. Vi er her for å støtte deg med den hjelpen du måtte trenge i prosessen.